Dakgoten en regenpijpen

Dakgoot reparatie

DakgotenHet belang van goed onderhoud van dakgoten wordt doorgaans onderschat. Zo krijgen wij regelmatig te maken met verstopte of versleten dakgoten. Dit relatief eenvoudig te voorkomen en verhelpen probleem kan ervoor zorgen dat er water op uw dak blijft staan en uiteindelijk zelfs naar binnen lekt. Het betekent ook dat uw dakbedekking, die op dat moment misschien verder in uitstekende staat verkeert, kan gaan rotten of anderszins lekkages kan gaan vertonen. Van de Water is er voor dakgoot reparatie en dakgoot herstel. Wees er op tijd bij en bespaar aanzienlijk.

Herstel regenpijpen

Net als dakgoten maken ook regenpijpen deel uit van de broodnodige afwatering van uw dak. Zo kunnen veel soorten dakbedekking prima waterdicht zijn, zolang het water er langsheen stroomt, maar zullen deze gaan lekken als er water op stil blijft staan. Verstopte regenpijpen zijn daarom zonde en onnodig. Kies daarom voor onderhoud en herstel door Van de Water dakdekkers. Een PVC regenpijp hebben wij snel en voordelig vervangen. Wij verhelpen of voorkomen niet alleen eventuele problemen, maar kijken ook goed naar de afwatering van uw dak en brengen waar nodig duurzame verbeteringen aan.

Voorkom schade

Een nieuwe dakgoot kopen en laten aanbrengen is vaak voordeliger dan u denkt. Zeker als u die kosten afzet tegen de kosten van structurele lekkages, problemen met afwatering en de daardoor benodigde complete renovatie van uw dak. Heeft u daar al mee te maken? Ook dan zorgen wij voor een blijvende oplossing en voorkomen we daarmee toekomstige schade. Wilt u meer weten, een lekkage melden of een offerte aanvragen voor renovatie en/of herstel? Neem dan contact op met Van de Water: 06 520 269 53.