Dakrenovatie

Kosten dakrenovatie

repareren dak
Groot onderhoud en grootschalige renovaties aan daken worden vaak zo lang mogelijk uitgesteld. Dat is deels natuurlijk begrijpelijk; de kosten van een tijdelijke reparatie liggen vrijwel altijd lager dan die van een grondige dakrenovatie. Toch weet u natuurlijk ook wel dat, wanneer de reparaties elkaar steeds sneller opvolgen, meer duurzame maatregelen nodig zijn. Informeer daarom gerust bij Van de Water naar de prijs van een renovatie of zelfs vervanging van een dak. Graag stellen we een scherpe offerte op voor u waarmee we u allicht nog kunnen verbazen. Bel ons op 06-48409880. Wij staan voor u klaar.

Lekkage dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel is een ingrijpende gebeurtenis die vanzelfsprekend met het nodige vakmanschap dient te worden uitgevoerd. Normaal gesproken zijn dakkapellen dan ook niet het meest gevoelige onderdeel, maar onzorgvuldige plaatsing kan u voor veel problemen stellen. Laat het plaatsen ervan daarom over aan Van de Water. Heeft u problemen met uw huidige dakkapel? Ook daarvoor bieden wij een duurzame oplossing. Wij zorgen dat uw gehele dakbedekking, inclusief dakkapel, weer geheel waterdicht wordt.

Lekkage pannendak

Lekkende pannendaken zijn vaak relatief eenvoudig te repareren en het is eigenlijk zonde om dit probleem niet gelijk goed aan te pakken. Meestal valt dit probleem te verhelpen door enkele pannen te vervangen of goed te leggen. Een klus waarvan de kosten zeer te overzien zijn. Het niet tijdig aanpakken hiervan leidt niet alleen tot overlast bij u, maar eventueel ook tot aantasting van de onderliggende (houten) structuren, hetgeen tot een dure en ingrijpende renovatie zou kunnen leiden. Wij raden u altijd aan uw pannendak periodiek te laten controleren en eventueel ook na storm en als gevolg daarvan ondervonden schade.

 

Voor meer informatie belt u  06-48409880