Pannendaken

repareren dakOok huizen en panden met pannendaken zijn in goede handen bij Van de Water dakdekkers. Wij leveren een totaalpakket van onderhoud en herstel, zodat u altijd droog zit onder een goed dak. Ons dienstenpakket omvat onder meer het volgende:

• Aanleggen en herstellen van pannendaken;
• Een lekkageservice die 24 uur per dag bereikbaar is;
• Boeiboorden vervangen;
• Het vervangen van de loodaansluitingen rondom schoorstenen en dakkapellen e.d.;
• Herstel en vervanging van dakgoten.

Kenmerkend voor het werk van Van de Water is het maatwerk dat wij leveren. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijk contact, goede communicatie en wordt u niet opgescheept met hoge meerkosten bij kleinere projecten.

Onderhoud

Naast de relatief lange levensduur vormt een lage onderhoudsintensiteit een van de grootste voordelen van dakpannen. Pannendaken gaan tot wel twee keer langer mee dan de meeste soorten kunststof dakbedekking en behoeven in die tijd vaak minder onderhoud. Nochtans zijn pannendaken gevoelig voor stormschade en lekkages. Zeker wanneer mos en vuil zich ophoopt en goten verstopt raken. Goed onderhoud voorkomt dit en daarmee ook echte schade. Het verwijderen van vuil en mos is immers relatief eenvoudig. Het repareren van eventuele lekkages vaak al minder. En op waterschade zit u natuurlijk ook niet te wachten. Van de Water inspecteert graag periodiek uw dak in houdt het daarmee in topconditie.

Neem contact op voor meer informatie: 06-48409880

Isolatie

Veel van onze klanten grijpen het onderhoud van hun pannendak aan om de isolatiewaarde van dat dak te verhogen. Daarmee kan immers veel geld bespaard worden, omdat dakpannen zelf vrijwel niet isoleren. Onder die pannen is vaak wel een isolerende laag aangebracht, maar wanneer deze wat ouder is laat de kwaliteit ervan vaak te wensen over. Van de Water komt met eenvoudige en betaalbare isolatieoplossingen voor pannendaken. Zo haalt u nóg meer voordeel uit onderhoud.

 

Dakdekker van de Water: 06-48409880.