Plat dak

Renovatie plat dak

Herstel plat dakOp platte daken wordt vaak bitumen of kunstleer toegepast. Zeer geschikt materiaal om uw dak waterdicht te houden, maar het vereist het nodige onderhoud en tijdige vervanging. Afhankelijk van de kwaliteit en de frequentie van het gepleegde onderhoud zal bitumen na 25 tot 30 jaar vervangen moeten worden. Van de Water dakdekkers kan dit tegen relatief lage kosten voor u doen. Ook is dit de perfecte gelegenheid om eens goed te kijken naar de isolatie van uw dak. Warmte stijgt immers op en dus levert dakisolatie vaak meer op dan isolatie van muren en/of ramen. Wij adviseren u graag bij dakisolatie.

Plat dak isoleren

Bij het vervangen van een plat dak is het altijd raadzaam te kijken naar de isolatiemogelijkheden. Zeker omdat de meeste daken die nu aan vervanging toe zijn, uit een tijd komen dat er veel minder kritisch naar dergelijke zaken gekeken werd. Wij kunnen uw dak op grofweg twee manieren isoleren. Allereerst van binnenuit. Dit is in principe ook mogelijk zonder de rest van het dak te vervangen en is derhalve minder ingrijpend. Wel brengt dit risico’s met zich mee qua vocht en schimmelvorming. Beter is het daarom om van buitenaf te isoleren. Wij stellen graag een offerte voor u op waarmee u inzicht verkrijgt in de mogelijke besparingen.

Prijs platte daken

Een plat dak vernieuwen geschiedt altijd aan de hand van een vooraf opgestelde offerte. De prijs per vierkante meter hangt daarbij af van zaken als het soort dakbedekking, de aan te brengen isolatie en natuurlijk ook de mate waarin om de structuur van de dakondersteuning kan worden heen gewerkt. Het ene dak laat zich nou eenmaal eenvoudiger vernieuwen dan het andere. We geven u echter vooraf inzicht hierin.

Voor de reparaties aan uw plat dak belt u: 06-48409880.