Dakgoten

Zinken dakgoot vervangen?

Zinken dakgoten
Als u te maken heeft met lekkages van uw zinken dakgoten is dat erg vervelend. Toch krijgt u er als pandeigenaar op enig moment mee te maken. Zeker de oudere zinken dakgoten zijn gevoelig voor slijtage en wanneer deze eenmaal beginnen te lekken zijn toekomstige lekkages haast niet meer te voorkomen. Van de Water biedt echter deugdelijke reparatie van zinken dakgoten voor een aantrekkelijke prijs. Wanneer wij een dakgoot repareren nemen wij natuurlijk duurzaamheid als uitgangspunt van de reparatie en besparen wij u ook toekomstige lekkages. Soms kan het echter lonend zijn om de dakgoot geheel te vernieuwen in plaats van de repareren. Dit is afhankelijk van de staat van de dakgoot.

Voordelen van nieuwe zinken dakgoten

In zijn algemeenheid geldt dat zinken dakgoten boven een bepaalde leeftijd beter vervangen dan gerepareerd kunnen worden. Wilt u weten of daar ook bij uw pand sprake van is? Neem contact op met ons. Wij nemen graag een kijkje en voorzien u van deskundig advies. Een zinken dakgoot vervangen kan diverse voordelen bieden ten opzichte van repareren:

• Nieuwe dakgoten zijn duurzamer en bestendiger tegen slijtage;
• Betere uitstraling van uw pand;
• In prijs aantrekkelijker dan voortdurende reparaties;
• Verbetering van de afwatering en minder belasting voor de rest van uw dak.

Heeft u te maken met lekkages en wilt u daarvoor snel een oplossing? Neem contact op met Van de Water en wij gaan met uw probleem aan de slag.

De werkwijze van Van de Water

Wij bij Van de Water hebben vele jaren ervaring met daken, afwatering en zinken dakgoten en nemen uw dak integraal onder handen. Dat betekent dat wij een totaaloplossing bieden en daarmee voorkomen dat daar waar het ene probleem wordt opgelost, het volgende ontstaat. Wij bieden duurzaam werk waar u nog jaren plezier van heeft.

Neem contact op voor meer informatie: 06-48409880.